Ο Αζάρ έχει πρόταση και από την Ιντερ Μαϊάμι για να γίνει συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έλυσε το συμβόλαιο της με τον Εντέν Αζάρ, προκειμένου να απαλλαγεί από το υψηλότατο συμβόλαιό του και παράλληλα να βρει επιπλέον οικονομικούς πόρους. Ο 31χρονος Βέλγος άσος έφυγε από την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας και σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ η Μόντρεαλ FC έχει καταθέσει μεγάλη πρόταση για να τον πάρει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, ενώ για την απόκτηση του κινείται και μια ακόμη ομάδα του Καναδά και του MLS, οι Βανκούβερ Γουάιτκαπς.

Ο Αζάρ όμως έχει πρόταση και από την Ιντερ Μαϊάμι για να γίνει συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι. Στο μεταξύ μετά την απόκτηση του Αργεντινού σούπερ σταρ και του Σέρχι Μπουσκέτς, η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ αναμένεται ν’ ανακοινώσει σήμερα ή αύριο τη μεταγραφή ενός ακόμη αστέρα της Μπαρτσελόνα, του Ζόρντι Αλμπα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ισπανός διεθνής μπακ έμεινε ελεύθερος και η ομάδα του Μαϊάμι τού κατέθεσε προσφορά για διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 34χρονος άσος είχε προτάσεις από την Ιντερ Μιλάνου και την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά η παρουσία του Μέσι ήταν επιπλέον κίνητρο και επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο Αλμπα έφυγε από τη Βαρκελόνη έχοντας κατακτήσει στη σπουδαία καριέρα του με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» έξι πρωταθλήματα Ισπανίας, ένα Champions League, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, πέντε κύπελλα Ισπανίας, ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και τέσσερα Σούπερ Καπ στην Ισπανία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!