Κάτοικος Αραβίας αναμένεται να γίνει και ο Ρίαντ Μαχρέζ, με τον επιθετικό να περιμένει την απάντηση της Σίτι και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Η Αλ Αχλί έχει δώσει τα χέρια με τον  Μαχρέζ. Ο Αλγερινός επιθετικός έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Παράγοντες της οποίας παραμένουν στην Αγγλία για να αποσπάσουν και τη συγκατάθεση από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Μαχρέζ έχει δώσει εδώ και αρκετές μέρες το πράσινο φως για τη μεταγραφή. Η Σίτι ζητά περίπου 40 εκατ. ευρώ για να συναινέσει στην παραχώρηση του. Η Αλ Αχλί προσφέρει αυτό το ποσό και την επόμενη εβδομάδα θα οριστικοποιθεί μια ακόμη μεγάλη μεταγραφή από την Ευρώπη στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Ο Μαχρέζ, που έχει συμβόλαιο με τους «πολίτες» έως το καλοκαίρι του 2025, έχει συμφωνήσει να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας, αντί 60 εκατ. ευρώ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!