Μπορεί τα αγγλικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως ο σεϊχης του Κατάρ Γιασίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι είναι στο τελικό στάδιο των επαφών με την οικογένεια Γκλέϊζερ, αλλά ο Τζιμ Ράτκλιφ επιμένει και διέψευσε πως έχει αποσυρθεί από τη διεκδίκηση της ιδιοκτησίας των «κόκκινων διαβόλων».

Μπορεί τα αγγλικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως ο σεϊχης του Κατάρ Γιασίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι είναι στο τελικό στάδιο των επαφών με την οικογένεια Γκλέϊζερ, που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και είναι κοντά για να γίνει το νέο αφεντικό στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά ο έτερος διεκδικητής, Τζιμ Ράτκλιφ, επιμένει και διέψευσε πως έχει αποσυρθεί από τη διεκδίκηση της ιδιοκτησίας των «κόκκινων διαβόλων».

Ρεπορτάζ την περασμένη εβδομάδα ανέφεραν πως ο όμιλος INEOS του Αγγλου δισεκατομμυριούχου είναι έτοιμος να εγκαταλείψει την προσπάθεια για την αγορά των «κόκκινων διαβόλων», καθώς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την πρόταση των έξι δισ. ευρώ από τον σεϊχη του Κατάρ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Δεν μπορώ να πω πολλά, καθώς δεσμεύομαι από ρήτρα εμπιστευτικότητας, αλλά παραμένω στη διαδικασία. Εχουμε καταθέσει μια καλή πρόταση και την έχουμε συζητήσει στις συναντήσεις μας με τους Γκλέιζερ. Είμαστε αφοσιωμένοι στην προσπάθεια μας και είμαστε αισιόδοξοι», τόνισε σχετικά ο Ράτκλιφ.

Πάντως στην Αγγλία επιμένουν πως ο Αλ Θάνι θα γίνει τις επόμενες ημέρες ο νέος ιδιοκτήτης των «κόκκινων διαβόλων» και έχει μεγάλα σχέδια για τη μεταγραφική ενίσχυση τους και έχει υποσχεθεί να πάρει στο «Ολντ Τράφορντ» μεγάλα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!