Επιστροφή στα πράσινα γνώριμα εδάφη για τον Ντίνο Μήτογλου καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 3 ετών με τον Παναθηναϊκό.

Παίκτης του Παναθηναϊκού και επίσημα ο Ντίνος Μήτογλου. Καθώς ο διεθνής φόργουορντ/σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι» για τρία χρόνια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το γεγονός ότι το CAS «έριξε» στους 16 μήνες την τιμωρία του Μήτογλου ήταν κομβικό για τις εξελίξεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο παίκτης να μπορεί να επιστρέψει στους αγώνες στις 28 Ιουλίου. Η απόφαση αυτή άνοιξε τις πόρτες σε ομάδες που ενδιαφέρονταν για την απόκτησή του. Οι πράσινοι έκαναν άμεσα τη κίνησή τους, προκειμένου να τον εντάξει και πάλι στο δυναμικό του. Έτσι, ο 27χρονος άσος επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, στο οποίο αγωνίστηκε την τετραετία 2017-21, για να ενισχύσει τους «πράσινους» κοντά στο καλάθι, αλλά και το ελληνικό στοιχείο της ομάδας.

Ο ίδιος δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σπίτι μου. Δεν θέλω να πω πολλά λόγια, παρά να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που έδειξε προς το πρόσωπό μου, όλους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και φυσικά τον κόσμο της ομάδας που δεν έπαψε ποτέ να είναι στο πλευρό μου. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο με πάρα πολύ σκληρή δουλειά και απίστευτη θέληση να πετύχουμε τους στόχους μας».

https://twitter.com/paobcgr/status/1676912768002191361

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!