Η Βίρτους Μπολόνια ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας της με τον Ακίλε Πολονάρα.

Η Βίρτους Μπολόνια ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας της με τον Ακίλε Πολονάρα.

Ο Ιταλός φόργουορντ έκανε μια μεστή σεζόν με την φανέλα της Ζαλγκίρις, με την Λιθουανική ομάδα να τον αφήνει ελεύθερο να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο προπονητής της Βίρτους, Σέρτζιο Σκαριόλο, έδειξε να πιστεύει στις ικανότητες του 32χρονου και ο Ιταλικός σύλλογος δεν άργησε να ανακοινώσει την απόκτησή του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Πολονάρα με την φανέλα της Ζαλγκίρις φέτος μέτρησε 7,3 πόντους 6,3 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ κατά μέσο όρο στο Λιθουανικό πρωτάθλημα και στην Euroleague.

Με το προοίμιο της Ιλιάδας του Ομήρου προανήγγειλε τη συμφωνία της με τον Ακίλε Πολονάρα η Βίρτους Μπολόνια.

Το μήνυμα της ομάδας γράφει: «Μῆνιν ἄειδε, θεά, Πηληϊάδεω Ἀχιλῆος οὐλομένην, ἥ μυρί’ Ἀχαιοῖς ἄλγε’ ἔθηκε, πολλάς δ’ ἰφθίμους ψυχάς Ἄϊδι προΐαψεν ἡρώων, αὐτούς δέ ἑλώρια τεῦχε κύνεσσιν οἰωνοῖσί τε πᾶσι, Διός δ’ ἐτελείετο βουλή, ἐξ οὗ δή τά πρῶτα διαστήτην ἐρίσαντε Ἀτρεΐδης τε ἄναξ ἀνδρῶν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.