Αειθαλής ο Κάιλ Χάινς καθώς ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο το συμβόλαιό του με την Ολίμπια Μιλάνο.

Ο Κάιλ Χάινς θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 36χρονος Αμερικανός αγωνίζεται την τελευταία τρίετία στην Αρμάνι. Την παρελθούσα σεζόν είχε μέσο όρο 5.5 πόντους και 3.6 ριμπάουντ. Ο ύψους 1,98μ. άσος βοήθησε την ομάδα του Έτορε Μεσίνα να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ιταλίας. Ενώ έχει πανηγυρίσει ακόμη δύο κύπελλα και ένα σούπερ καπ Ιταλίας κατά τη θητεία του στην Αρμάνι. Ο πολύπειρος άσος έχει στεφθεί τέσσερις φορές πρωταθλητής Ευρώπης, δύο με τον Ολυμπιακό (2012, 2013) και ισάριθμες με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2016, 2019).

Έχει αποσπάσει τρεις φορές το βραβείο του καλύτερου αμυντικού στη EuroLeague (2015-16, 2017-18, 2021-22), ενώ έχει κατακτήσει πρωτάθλημα σε Γερμανία και Ελλάδα, καθώς και έξι τίτλους στην VTB League με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!