Ο Τζοέλ Μπολομπόι και Ταρίκ Μπλακ αποτελούν παρελθόν από τον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι τους αποχαιρέτησαν με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με μία ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η ΚΑΕ Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τους Τζοέλ Μπολομπόι και Ταρίκ Μπλακ, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τη θητεία τους στο λιμάνι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 29χρονος σέντερ εντάχθηκε στους «ερυθρόλευκους» το περασμένο καλοκαίρι και βοήθησε στην κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων, αλλά και στην πορεία ως τον τελικό της Euroleague, όπου σε 35 αγώνες είχε κατά μέσο όρο 3,8 πόντους και 3 ριμπάουντ, σε 11:18 λεπτά συμμετοχής. Στην κανονική περίοδο της Basket League, ο Μπολομπόι συμμετείχε σε 21 παιχνίδια (14,1 λεπτά), έχοντας 5,5 πόντους και 4,5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ σε 9 ματς των πλέι-οφ (14,2 λεπτά) είχε 4,9 πόντους και 5,1 ριμπάουντ.

«Σε ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες στην ομάδα! Καλή τύχη στις μελλοντικές προσπάθειές σου», αναφέρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά της.

https://twitter.com/Olympiacos_BC/status/1676563515832774659

Αντίστοιχη ήταν και η ανάρτηση προς τον Ταρίκ Μπλακ, με τους «ερυθρόλευκους» να εύχονται καλή τύχη στη μετέπειτα πορεία του.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του πιθανόν να είναι η Αναντολού Εφές, καθώς δημοσίευμα από τη Σερβία συνέδεσε τις δύο πλευρές το προηγούμενο διάστημα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

τζοέλ μπολομπόι