Ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ενόψει της νέας χρονιάς όπου θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας του Πανσερραϊκού στη Super League.

Με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο της θα πορευτεί ο Πανσερραϊκός στην επιστροφή του στη Super League τη νέα αγωνιστική περίοδο έπειτα από 14 χρόνια. Ο Ουρουγουανός πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ Β’ (και υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας το 2021) υπέγραψε στα «λιοντάρια» και σήμερα μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου για τα σχέδια του:

«Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και στους συνεργάτες μου. Τώρα ξεκινάει μια νέα χρόνια και θέλει πολύ δουλειά. Είμαστε ευχαριστημένοι, από αυτό που έχουμε συναντήσει στον Πανσερραϊκό, διότι όλοι θέλουν να μας υποστηρίξουν και ξεκινάμε προπονήσεις με σκληρή δουλειά.

Έφυγα από την Ουρουγουάη 19 χρονών, έπαιξα μπάλα σε πολλές χώρες, αλλά η αλήθεια είναι πως εδώ στην Ελλάδα έμεινα τα περισσότερα χρόνια της καριέρας μου και συνεχίζω ως προπονητής. Στην ζωή πρέπει να προχωράμε και να κοιτάμε μπροστά, να έχουμε δίπλα σωστούς ανθρώπους και καλούς συνεργάτες και να επιζητούμε πάντα το καλύτερο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πιστεύω πως ξεκινάμε θετικά σε ένα νέο περιβάλλον, μαζί με το επιτελείο μου, που συνεργαζόμαστε χρόνια. Είναι όλα καινούρια για εμένα εδώ στις Σέρρες, όμως πιστεύω ότι είναι σημαντικό για όλους μας, που είμαστε μαζί και συνεχίζουμε, ώστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, όπως τα προηγούμενα χρόνια, καθώς καταφέραμε κάτι που είναι καταγεγραμμένο και αυτό το γνωρίζουν όλοι.

Σαν προπονητής θέλω να μεταφέρω στη νέα μου ομάδα, την φιλοσοφία μου, να δείξω στους νέους παίκτες τι θέλω να περάσω αγωνιστικά σε αυτούς και μάλιστα αυτό πρέπει να γίνει γρήγορα. Αυτή η χρονιά που βρίσκει τον Πανσερραϊκό στην Super League, είναι πολύ σημαντικό, οι φίλοι μας να έρχονται στο γήπεδο και να αγκαλιάσουν τη νέα προσπάθεια που γίνεται.

Κάποιες προπονήσεις θα είναι και ανοιχτές στον κόσμο, ώστε να βλέπουν την δουλειά που γίνεται και να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Οι παίκτες πρέπει να έχουν την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη του κόσμου και να τους προσφέρουμε μια γιορτή σε κάθε αγώνα!».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!