Η Άρσεναλ συνεχίζει τις μεταγραφές με τον Τίμπερ του Άγιαξ να γίνεται κάτοικος Λονδίνου.

Συνεχίζει ακατάπαυστα τις μεταγραφές η Άρσεναλ, αυτή τη φορά ο νέος της παίχτης δε είναι από ομάδα του Νησιού. Μετά τις προσθήκες του Κάι Χάβερτζ και του Ντέκλαν Ράις, οι Κανονιέρηδες θα κάνουν δικό τους τον Ολλανδό Τζούριεν Τίμπερ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όπως όλα δείχνουν ο Ολλανδός αμυντικός θα φορέσει τη φανέλα της Άρσεναλ λίαν συντόμως. Μια μεταγραφή που θα κοστίσει στην αγγλική ομάδα κοντά στα 45 εκατομμύρια ευρώ. Ο ίδιο μάλιστα ήθελε μόνο την Άρσεναλ καθώς του αρέσει το πρότζεκτ που χτίζει η ομάδα του Αρτέτα. Και όχι άδικα. Η Άρσεναλ που εντυπωσίασε όλη τη χρονιά στη Premier League, διαθέτει ένα ρόστερ ποιοτικό με το μικρότερο μέσο όρο ηλικιάς. Και οι νέες προσθήκες αυτή τη φιλοσοφία δείχνουν. Ο Χάβερτζ και ο Ράις 24 ετών και ο Τίμπερ 22. Μια νεανική ομάδα που έχει όλο το μέλλον μπροστά της.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!