Επιτέλους ευχάριστα νέα για τον Σέρχιο Ρίκο που μετά από έναμιση μήνα στο νοσοκομείο δείχνει να καλυτερεύει η κατάσταση της υγείας του.

Σήμερα η σύζυγος του Σέρχιο Ρίκο δήλωσε πως είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα είμαστε μαζί του 24ωρες. Αίσιο τέλος φαίνεται να έχει η κατάσταση του τερματοφύλακα της Παρί καθώς δείχνει να σταθεροποιείται η κατάσταση της υγείας του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Θυμίζουμε πως ο Ισπανός τερματοφύλακας νοσηλεύεται ενάμιση μήνα και συγκεκριμένα από τις 28 Μάϊου καθώς έπεσε από το άλογο που είχε ανέβει και υπέστη σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι. Το προηγούμενο διάστημα οι πληροφορίες που έβγαιναν από το νοσοκομείο της Σεβίλλης δεν ήταν θετικές. Ήταν διαρκώς σε καταστολή και έπεφτε σε κώμα ενώ οι γιατροί έλεγαν πως παραμένει σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Σήμερα όμως βγήκε από την εντατική και επέστρεψε στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σέρχιο Ρίκο