Η εθνική Ισπανίας ανακοίνωσε την προεπιλογή των παιχτών για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου.

Η εθνική ομάδα της Ισπανίας ανακοίνωσε την 16αδα για το Παγκόσμιο που θα ξεκινήσει στα τέλη του Αυγούστου. Σιγά σιγά οι ομάδες μπαίνουν σε ρυθμούς Παγκοσμίου και ανακοινώνουν τις αποστολές. Ο Σκαριόλο επέλεξε τους 16 για τις πρώτες προπονήσεις και τα φιλικά ενώ στη συνέχεια θα κοπούν τέσσερις παίχτες. Μεγάλη απουσία αυτή του Λορέντσο Μπράουν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Ισπανία βρίσκεται στον 7ο όμιλο με Βραζιλία, Ιράν και Ακτή Ελεφαντοστού. Οι απαιτήσεις όπως και σε κάθε διοργάνωση για τους Φούριος Ρόχας είναι μεγάλες. Σε συνδυασμό με την επιτυχία της εθνικής U19 που κατέκτησε πριν λίγες μέρες τη πρώτη θέση στο αντίστοιχο Παγκόσμιο. Αναλυτικά η αποστολή:

Αμπάλδε (Ρεάλ Μαδρίτης), Αμπρίνες (Μπαρτσελόνα), Αλντάμα (Μέμφις), Μπριθουέλα (Μάλαγα), Κλαβέρ (Βαλένθια), Ντίαθ (Μάλαγα), Xάϊμε (Τενερίφη), Ρούντι ( Ρεάλ), Γκαρούμπα (Χιούστον), Χουάντσο Ερνάνγκομεθ (Τορόντο), Γουίλι Ερνάνγκομεθ, Γιουλ (Ρεαλ), Πάρρα (Μπαρτσελόνα), Πραντίγια (Βαλένθια), Ρούμπιο (Κλίβελαντ) και Σαίθ (Τόκυο).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

https://twitter.com/marca/status/1676538374465650688