Η La Liga όρισε ένα πλαφόν εισιτηρίων- τιμών για τους εκτός έδρας αγωνίες με την πλειοψηφία των ομάδων να το αποδέχονται.

Η La Liga και συγκεκριμένα δεκατέσσερις σύλλογοι κατέληξαν σε συμφωνία θέσπισης ανώτατου ορίου στις τιμές των εισιτηρίων για τους φιλοξενούμενους οπαδούς, ωστόσο μεταξύ αυτών δεν υπάρχει ούτε η Μπαρτσελόνα ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όπως αναφέρει η Marca, δεκατέσσερις ομάδες κατέληξαν σε συμφωνία για τη σεζόν 2023-24, σύμφωνα με την οποία οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι θα έχουν εγγυημένα τουλάχιστον 300 εισιτήρια με σταθερή τιμή 30 ευρώ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους.

Αλμερία, Κάντιθ, Σεβίλλη, Μπέτις, Βαλένθια, Ατλέτικο Μαδρίτης, Χιρόνα, Μαγιόρκα, Θέλτα, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Γρανάδα, Λας Πάλμας και Αλαβές είναι οι 14 ομάδες που υπέγραψαν αυτή τη συμφωνία υπέρ των φιλάθλων τους.

Το κοινό των προαναφερόμενων σωματείων θα μπορεί να παρακολουθεί αγώνες μεταξύ των εμπλεκόμενων συλλόγων στην καλή τιμή των 30 ευρώ, με εγγυημένα τουλάχιστον 300 εισιτήρια.

Αντίθετα, οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Χετάφε, Ράγιο Βαγιεκάνο, Βιγιαρεάλ και Οσασούνα δεν ενεπλάκησαν σε αυτή τη συμφωνία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

La Liga