Συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο και με τη... βούλα έγινε από το απόγευμα της Δευτέρας (3/7) ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς με την Αλ Νασρ να ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Κροάτη μέσου από την Ίντερ.

Συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο και με τη… βούλα έγινε από το απόγευμα της Δευτέρας (3/7) ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς με την Αλ Νασρ να ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Κροάτη μέσου από την Ίντερ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο σαουδαραβικός σύλλογος πλήρωσε 18 εκατ. ευρώ για να αγοράσει τα δικαιώματα του 30χρονου μέσου, ενώ ο Μπρόζοβιτς υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2026, με ετήσιες αποδοχές 30 εκατ. ευρώ με τα μπόνους. Ήτοι 90 εκατ. ευρώ στην τριετία.

Ο Κροάτης μέσος αγωνίστηκε 7 χρόνια στην Ίντερ, μετρώντας 330 αγώνες με 31 γκολ και 43 ασίστ, ενώ κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2021, τα Κύπελλα Ιταλίας του 2021 και του 2022, το Super Cup του 2022 κι αγωνίστηκε στον τελικό του Champions League του 2023.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!