Πλέον η Αραβία χτυπάει και τους προπονητές με τον Στίβεν Τζέραρντ να αναλαμβάνει την Αλ Ετιφάκ.

«Κάτοικος» Σαουδικής Αραβίας γίνεται ο Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση της Αλ Ετιφάκ κι από σήμερα είναι… και με τη βούλα ο νέος προπονητής της.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μετά την θητεία του σε Ρέιντζερς και Άστον Βίλα, ο άλλοτε ηγέτης της Λίβερπουλ επέλεξε ν΄… αλλάξει ήπειρο και να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα σε ένα εντελώς διαφορετικό πρωτάθλημα.Ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε σήμερα τον 43χρονο Άγγλο τεχνικό μ΄ ένα βίντεο στο οποίο περιλαμβάνονται ορισμένες ξεχωριστές στιγμές της παρουσίας του ως παίκτης με την φανέλα των «κόκκινων».
Την περασμένη σεζόν η Αλ Ετιφάκ τερμάτισε στην 7η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας στον πάγκο της τον Πατρίς Καρτερόν, ο οποίος είχε διαδεχθεί τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Στίβεν Τζέραρντ