Στην Ισπανία μετακομίζει ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπασκόνια.

Στην Ισπανία μετακομίζει ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπασκόνια. Ο σύλλογος από τη χώρα των Βάσκων ανακοίνωσε σήμερα (3/7) την απόκτηση του 22χρονου φόργουορντ, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ισπανική ομάδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός διεθνής… ξενιτεύεται για δεύτερη φορά, καθώς την παρελθούσα σεζόν αγωνίστηκε στην Τουρκία με τα «χρώματα» της Μερκεζεφέντι, με την οποία είχε μέσο όρο 15.7 πόντους. Οι εμφανίσεις του φαίνεται ότι «έπεισαν» τους διοικούντες την Μπασκόνια κι έτσι η ισπανική ομάδα έκανε πρόταση στον Ρογκαβόπουλο, την οποία ο παίκτης αποδέχθηκε.

Ο Ρογκαβόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του στον ΑΣΕ Δούκα, ενώ το καλοκαίρι του 2017 εντάχθηκε στο δυναμικό της ΑΕΚ. Το καλοκαίρι του 2021 μετακόμισε στην Πάτρα για λογαριασμό του Προμηθέα, ενώ πέρυσι επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μερκεζεφέντι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!