Η συνάντηση του που είχε ο Κώστας Σλούκας με τους αδελφούς Αγγελόπουλους δεν έφερε αποτέλεσμα σε πρώτο χρόνο, με τις δύο πλευρές να αποφασίζουν να τα ξαναπούν.

Χωρίς αποτέλεσμα τελείωσε το πρώτο ραντεβού ανάμεσα σε Κώστα Σλούκα και Ολυμπιακό. Κώστας Σλούκας

Μετά από μία μαραθώνια συζήτηση που διήρκησε 4 ολόκληρες ώρες, Σλούκας και Ολυμπιακός δεν κατέληξαν σε συμφωνία και θα πραγματοποιηθεί νέο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Σλούκας μετά την έξοδό του από τα γραφεία της Arcadia ανέφερε:

«Έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση των δύο πλευρών. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα καθίσουμε ξανά στο τραπέζι. Προφανώς θα ενημερωθείτε αν θα υπάρξει νέο ραντεβού».

Αυτό που μένει να φανεί, είναι αν θα υπάρξει και σημείο επαφής στην επόμενη συνάντηση, προκειμένου ο 33χρονος γκαρντ να συνεχίσει να φοράει την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.