Δημοσίευμα από το Ισραήλ αναφέρει πως ο Νίκολα Μίροτιτς πλησιάζει στον Ολυμπιακό ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού μοιάζει να είναι ο Νίκολα Μίροτιτς!

Όπως αναφέρει ο Ισραηλινός δημοσιογράφος της Walla, Άρελ Βάισμπεργκ, ο Μαυροβούνιος φόργουορντ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και πλησιάζει σε συμφωνία με την ελληνική ομάδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Φυσικά, για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο Νίκολα Μίροτιτς να μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, ζητά όλο το ποσό της επόμενης διετίας (22 εκατομμύρια ευρώ μεικτά) για να αποχωρήσει.

Σίγουρα, μετά την αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοφ και του αυριανού ραντεβού με τον Κώστα Σλούκα, αναμένονται πολλές εξελίξεις στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.