Η Λίβερπουλ είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ντομινίκ Σομποσλάι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2028.

Η Λίβερπουλ είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ντομινίκ Σομποσλάι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2028. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αλλάζει ριζικά το αγωνιστικό προφίλ στο χώρο της μεσαίας γραμμή της και μετά την απόκτηση του Αλέξις ΜακΑλιστερ ο Γερμανός τεχνικός εισηγήθηκε και την απόκτηση του Ούγγρου σταρ από τη Λειψία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η αγγλική ομάδα ενεργοποίησε την ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιο του με τη γερμανική ομάδα, ύψους 70 εκατ. ευρώ. Ο 22χρονος Ούγγρος διεθνής άσος ταξίδεψε χθες στην Αγγλία, πέρασε επιτυχώς από τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κόκκινους».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Σομποσλάι