Ο Ματίας Αλμέιδα είδε με ικανοποίηση τον Νορντίν Άμραμπατ να ενσωματώνεται στην υπόλοιπη αποστολή, λίγες ημέρες έπειτα από την ανανέωση της συνεργασίας του για μία ακόμη σεζόν.

Με διπλές προπονήσεις συνέχισε η ΑΕΚ και την Κυριακή (2/07) το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της που πραγματοποιείται στο Μπουργκ-Χαάμστεντε της Ολλανδίας. Νορντίν Άμραμπατ

Ο Ματίας Αλμέιδα είδε με ικανοποίηση τον Νορντίν Άμραμπατ να ενσωματώνεται στην υπόλοιπη αποστολή, λίγες ημέρες έπειτα από την ανανέωση της συνεργασίας του για μία ακόμη σεζόν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το απόγευμα ο Γενς Γιόνσον παρέμεινε στο ξενοδοχείο για αποφόρτιση προληπτικά, ενώ αντίθετα οι Κώστας Γαλανόπουλος, Θεοδόσης Μαχαίρας επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Από το πρόγραμμα απουσίασαν οι Γιώργος Θεοχάρης και Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, με τον τελευταίο να πραγματοποιεί χαλαρό τρέξιμο. Όσον αφορά τον Σέρχιο Αραούχο, συνέχισε το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Νορντίν Άμραμπατ