Ο Ζοάν Λαπόρτα μίλησε για τον Ιλκάι Γκουντογκάν που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα μέχρι το 2025 αλλά και την υπόθεση του Λιονέλ Μέσι.

Ο Ζοάν Λαπόρτα μίλησε για τον Ιλκάι Γκουντογκάν που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα μέχρι το 2025 αλλά και την υπόθεση του Λιονέλ Μέσι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζοάν Λαπόρτα για τον Ιλκάι Γκουντογκάν:

«Είναι ένας παίκτης που προτίμησε να πάει σε έναν σύλλογο κύρους και τον έβαλε πάνω από τα χρήματα της Σίτι. Εδώ θα δουλέψει πολύ καλά. Ο Τσάβι τού έδειξε επίσης εμπιστοσύνη. Πήραμε έναν παίκτη με εμπειρία. Πάντα ονειρευόταν να παίξει σε μεγάλη ομάδα. Έρχεται ως πρωταθλητής Ευρώπης, ένας παίκτης με αποδεδειγμένη εμπειρία».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Όσο για την υπόθεση του Λιονέλ Μέσι:

«Ο Μέσι ήθελε να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Είχε μια πολύ δύσκολη περίοδο στο Παρίσι. Ο πατέρας του μου είπε ότι δεν ήθελε να έχει αυτή την πίεση. Οι Καταλανοί τον σέβονται. Μακάρι να τα πάει πολύ καλά στο Μαϊάμι.

Η Μπαρτσελόνα θα είναι πάντα το σπίτι του. Θα ήθελα να του αποτίσω φόρο τιμής. Η ημέρα των εγκαινίων του Spotify Camp Nou θα ήταν μία ιδανική ημερομηνία».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.