Τις τελευταίες εβδομάδες να μην έχει τα καλύτερα αποτελέσματα στο court, και έτσι ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει βρεθεί ξανά στο... επίκεντρο.

Τις τελευταίες εβδομάδες να μην έχει τα καλύτερα αποτελέσματα στο court, και έτσι ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει βρεθεί ξανά στο… επίκεντρο.

Ο ίδιος είναι πολύ καλά στην προσωπική του ζωή και γι’ αυτό ρωτήθηκε αν φταίει η νέα του σχέση για τους συνεχείς αποκλεισμούς του.

Μάλιστα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε πρόσφατη συνέντευξή του, τόνισε πως δεν φέρει καμία ευθύνη για τις ήττες του η σύντροφός του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Συγκεκριμένα ο Τσιτσιπάς μίλησε στην ισπανική As, κατά την παραμονή του στην Ισπανία και στη Μαγιόρκα και σημείωσε:

«Είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί. Μπορεί να μην ήταν εύκολο στην αρχή, λόγω του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ, προσπαθώ όμως να μη δίνω σημασία. Είναι αναπόφευκτο αυτό, θα γίνει. Μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να προσαρμοστείς, αλλά τώρα είναι πολύ ωραίο να συνηθίσεις κάτι τέτοιο, γιατί δεν έχει ξαναγίνει. Είναι το σωστό άτομο. Είμαστε κατάλληλοι ο ένας για τον άλλον. Είναι ο άνθρωπος που με κατανοεί περισσότερο από τους άλλους. Είμαι πολύ τυχερός που είναι στη ζωή μου. Γελάμε, κλαίμε, γιορτάζουμε, είμαστε περισσότερο μαζί. Ελπίζω να μπορούμε να δημιουργήσουμε όνειρα, να κατακτήσουμε μαζί στόχους. Θέλω να είναι μια όμορφη ζωή με όμορφες αναμνήσεις. Την θαυμάζω πολύ. Είναι η αγαπημένη μου παίκτρια» και πρόσθεσε:

«Τη βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Όταν παίζει, βλέπω τον εαυτό μου. Υπάρχουν πολλά πράγματα που τη βλέπω να κάνει στο γήπεδο και θα έκανα και γω. Είναι σπάνιο να υπάρχει παίκτης στην άλλη πλευρά του γηπέδου για τον οποίο μπορώ να μιλήσω έτσι. Μου δίνει έμπνευση και ελπίζω να δώσει έμπνευση και σε εσάς. Με κάνει να αγαπώ περισσότερο το τένις. Με παρακινεί να γίνω καλύτερος. Μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες να μην κέρδισα πολλούς αγώνες, αλλά δεν φταίει εκείνη. Το έχουμε συζητήσει. Όταν βρίσκομαι στο court είναι δική μου ευθύνη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!