Ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε την απόφασή του και θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Σακραμέντο Κινγκς.

Το σίριαλ για το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ έλαβε τέλος. Ο αστέρας του Ολυμπιακού αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό του και να ταξιδέψει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για χάρη των Σακραμέντο Κινγκς.

Εκεί θα βρει χρόνο ως φόργουορντ με τους Χάρισον Μπαρνς, Κίγκαν Μάρεϊ, Τρέι Λάιλς. Ο Σάσα Βεζένκοφ έδωσε τα χέρια με τους Κινγκς, αποχαιρετά τον Πειραιά και γίνεται κάτοικος του Σακραμέντο για τρία χρόνια και 20 εκατομμύρια δολάρια. 

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, θα πάρει 1.500.000 δολάρια για το buyout του Βεζένκοβ, ο οποίος πρέπει να πληρώσει το 50% του ποσού καθώς το NBA επιτρέπει στους οργανισμούς του να καλύψουν μόλις 750.000 δολάρια ως Excluded International Player Payment.

Στη σεζόν 2022/23, στην 8η της καριέρας του στη EuroLeague, ο Βεζένκοβ είχε 17.6 πόντους (66% στο δίποντο, 38% στο τρίποντο, 88% στις βολές), 6.8 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ και 21.5 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης παίζοντας 29:14 ανά αγώνα σε 40 παιχνίδια της διοργάνωσης. Με τους Πειραιώτες κατέκτησε το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το σούπερ καπ Ελλάδας και έπαιξε στον τελικό της EuroLeague.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!