Το ιταλικό μέσο Calciomercato αναφέρει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει καταστρώσει το τέλειο σχέδιο για να αντικαταστήσει τον Καρίμ Μπενζεμά.

Το ιταλικό μέσο Calciomercato αναφέρει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει καταστρώσει το τέλειο σχέδιο για να αντικαταστήσει τον Καρίμ Μπενζεμά στον σύλλογο.

Η ισπανική ομάδα είχε στο παρελθόν στοχοποιήσει τον Γάλλο σούπερ σταρ Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά με τον ίδιο να φέρεται να μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι, ο Πέρεθ θα προτιμούσε να τον υπογράψει δωρεάν παρά να ξοδέψει ένα ιλιγγιώδες ποσό για τον επιθετικό της Παρί.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τώρα, η Ρεάλ Μαδρίτης διεκδικεί να αποκτήσει τον Ντούσαν Βλάχοβιτς από τη Γιουβέντους με τη μορφή δανεισμού για μία σεζόν και στη συνέχεια να υπογράψει τον Εμπαπέ το επόμενο καλοκαίρι. Ο Βλάχοβιτς θα κόστιζε στη Μαδρίτη 90 εκατ. ευρώ αν γινόταν κανονική μεταγραφή, αλλά ο Πέρεθ θα μπορούσε να τον αποκτήσει με 15-20 εκατ. ευρώ για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Η ρήτρα οψιόν αγοράς θα μπορούσε να λειτουργήσει ως κίνητρο για τον Σέρβο επιθετικό να αποδώσει καλά, ενώ παράλληλα θα βοηθούσε τη Ρεάλ Μαδρίτης να βρει μια προσωρινή λύση στο επιθετικό της πρόβλημα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!