Ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Όστογια Μιγιάιλοβιτς, μίλησε για την παραμονή του Κέβιν Πάντερ αλλά και τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Όστογια Μιγιάιλοβιτς, μίλησε για την παραμονή του Κέβιν Πάντερ αλλά και τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της Παρτιζάν:

«Περιμέναμε πως θα υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός γιατί μιλάμε για έναν από τους καλύτερους παίκτες της Euroleague», είπε ο Όστογια Μιγιάιλοβιτς και σημείωσε πως «θέλω να τον ευχαριστήσω προσωπικά γιατί τελικά αποδέχτηκε την πρότασή μας, που ήταν πιο μικρή από οικονομικής πλευράς σε σχέση με αυτή που είχε στα χέρια του από την Μπαρτσελόνα. Εμείς κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε για να κρατήσουμε τον αρχηγό μας και έναν τόσο κομβικό παίκτη για μας. Είναι μεγάλη υπόθεση για μας να χτίσουμε πάνω στη βάση που διαθέτει αυτή η ομάδα, που έφτασε τόσο ψηλά μετά από απουσία οκτώ ετών από την Euroleague. Διατηρήσαμε τον ηγέτη μας, που τον ήθελε όλη η Ευρώπη και δείξαμε ότι έχουμε φιλοδοξίες για τη νέα περίοδο».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για την υπόθεση του Έξουμ:

«Είναι ένας από τους παίκτες που έδειξαν χαρακτήρα και αξίζει να φορά τη φανέλα μας. Θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε. Ο κόσμος όμως θα πρέπει να ξέρει πως τα κασέ των παικτών μας έχουν ανέβει δύο ή και τρεις φορές, οπότε δεν είναι πάντα εύκολο.

Γι’ αυτό είχα πει πριν δύο χρόνια ότι όποιος παίκτης έρχεται στην Παρτιζάν, μπορεί αρχικά να παίρνει λιγότερα χρήματα, αλλά με τον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και παίζοντας μπροστά στο καλύτερο κοινό του κόσμου, η αξία τους εκτοξεύεται».

Όσο για τους στόχους της ομάδας τη νέα σεζόν:

«Θέλουμε να πάμε στο Final 4. Θα φτιάξουμε μια ομάδα με αυτόν τον προσανατολισμό. Είναι σημαντικό ο κόσμος να γεμίζει το γήπεδο συνέχεια, γιατί αυτό θα ενισχύσει οικονομικά την ομάδα μας. Όλοι πρέπει να δώσουμε περισσότερα, αν θέλουμε περισσότερα. Βλέπουμε τι γίνεται σε όλη την Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός δείχνει μεγάλη φιλοδοξία, η Μονακό κάνει μεγάλες μεταγραφές, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα είναι πάντα φαβορί».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!