Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νότιου Τομέα Αθηνών, με την Παράταξη του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική» Γ. Πατούλης, ανακοίνωσε σήμερα τη συμμετοχή του Σοφοκλή Σχορτσανίτη ως υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Νότιου Τομέα Αθηνών, στην Παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική». Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης είναι επαγγελματίας διεθνής καλαθοσφαιριστής. Με την Εθνική Ελλάδας, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2006 και το χάλκινο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2009. Έγινε ο πρώτος παίκτης με μερικώς αφρικανική καταγωγή, που συμμετείχε σε επίσημους αγώνες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ της Ελλάδας, στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2006, όπου η Εθνική Ελλάδος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο Γ. Πατούλης τον καλωσόρισε επισημαίνοντας τα εξής:

«Με μεγάλη χαρά υποδέχομαι στην οικογένεια της «Νέας Αρχής το Σοφοκλή Σχορτσανίτη, έναν καλαθοσφαιριστή διεθνώς αναγνωρισμένο που έχει προσφέρει πολλά στον αθλητισμό. Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης είναι ένα παιδί με ταλέντο και «χρυσή» καρδιά, που τίμησε τη χώρα μας σε σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις, χαρίζοντας στην πατρίδα μας διακρίσεις.

Με μεγάλη ικανοποίηση τον καλωσορίζω στην ομάδα μας και είμαι βέβαιος ότι θα προσφέρει πολλά και στον χώρο της Αυτοδιοίκησης. Άλλωστε, ο Σοφοκλής έχει αποδείξει πως ξέρει να δίνει μάχες και να τις κερδίζει. Ενωμένοι, με σχέδιο και όραμα θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να γίνει η Αττική μας, Περιφέρεια-Πρότυπο σε όλη την Ευρώπη. Καλωσορίζω το Σοφοκλή Σχορτσιανίτη στη Νέα Αρχή για την Αττική».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!