H free agency του 2023 ξεκίνησε με όνειρα και στόχους για όλες τις ομάδες του NBA, που επιθυμούν να ενισχύσουν το ρόστερ τους.

H free agency του 2023 ξεκίνησε με όνειρα και στόχους για όλες τις ομάδες του NBA, που επιθυμούν να ενισχύσουν το ρόστερ τους και διαθέτουν και το salary cap για να το πετύχουν.

Ο άσος των Μπακς, Κρις Μίντλετον συμφώνησε να παραμείνει στο Μιλγουόκι και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο αξίας 102 εκ. δολαρίων. Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος φόργουορντ, είχε κάνει opt-out από την player option των 40,4 εκ. νωρίτερα αυτό το μήνα προκειμένου να γίνει free agent. Πέρυσι αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια και είχε μέσο όρο 15,1 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 4,9 ασίστ σε 24,3 λεπτά συμμετοχής.

Αντίθετα τα «ελάφια» έχασαν τον Τζεβόν Κάρτερ, που μετακόμισε στους Σικάγο Μπουλς (20 εκ. για τρία χρόνια), και τον Τζο Ινγλς που πήρε 22 εκ. για δύο χρόνια από τους Ορλάντο Μάτζικ.

Οι Μπουλς πέραν του deal με τον Κάρτερ, ανανέωσαν και τον Κόμπι Γουάιτ, που πήρε 40 εκατομμύρια για 3 χρόνια.

Στο Ντάλας θα παραμείνει ο Καϊρί Ίρβινγκ, που υπέγραψε για τρία χρόνια και 125 εκατομμύρια. Ο 31χρονος γκαρντ έπαιξε πέρυσι σε 20 ματς με τους Μάβερικς και είχε 27 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ σε 38,2 λεπτά συμμετοχής.

Στους Ουόριορς θα παραμείνει ο Ντρέιμοντ Γκριν, που υπέγραψε για τέσσερα χρόνια και 100 εκατομμύρια ενώ στους Ουίζαρντς επιστρέφει ο Κάιλ Κούζμα, που ανανέωσε για 4 χρόνια και 102 εκ. δολάρια.

Εντυπωσιακά μεγάλο ποσό εξασφάλισε ο Τζέραμι Γκραντ από τους Μπλέιζερς με τους οποίους θα παραμείνει για τα επόμενα πέντε χρόνια και θα λάβει 160 εκατομμύρια. Οι Μπλέιζερς έχασαν όμως τον Ντρου Γιούμπανκς, που υπέγραψε για δύο χρόνια με τους Φοίνιξ Σανς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι Σανς δεν σταμάτησαν εκεί και ανανέωσαν για έναν χρόνο το συμβόλαιο του Ντέμιον Λι ενώ απέκτησαν και τον Κεϊτά Μπέιτς-Ντιοπ από το Σαν Αντόνιο, με τον 27χρονο φόργουορντ να υπογράφει για 2 χρόνια και 5 εκατομμύρια.

Εννιαψήφιο ποσό θα πάρει και ο Καμ Τζόνσον, που ανανέωσε με τους Μπρούκλιν Νετς για 4 χρόνια και 108 εκατομμύρια.

Οι πρωταθλητές Ντένβερ Νάγκετς κράτησαν τον πόιντ γκαρντ Ρέτζι Τζάκσον (10.3 εκατομμύρια δολάρια για δύο χρόνια) αλλά έχασαν τον Μπρους Μπράουν, που συμφώνησε με τους Ιντιάνα Πέισερς για δύο χρόνια και 45 εκ. δολάρια.

Μεγάλο deal για τους Ρόκετς, που απέκτησαν τον Φρεντ Βανφλίτ από το Τορόντο για 3 χρόνια και 130 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό μάλιστα ήταν και το πρώτο max contract του καλοκαιριού. Οι Ράπτορς όμως ανανέωσαν με τον Γιάκομπ Πέρτλ, ο οποίος συμφώνησε για 4 χρόνια και 80 εκ. δολάρια.

Στους Λέικερς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γκέιμπ Βίνσεντ των Μαϊάμι Χιτ, που υπέγραψε για τρία χρόνια και 33 εκ. ενώ οι «λιμνάνθρωποι» απέκτησαν και τον Τόριαν Πρινς από τους Τίμπεργουλβς για 1 χρόνο (4,5 εκ. δολάρια).

Όπως ήταν αναμενόμενο οι Πέλικανς κράτησαν τον Χερμπ Τζόουνς για τέσσερα χρόνια και 54 εκατομμύρια και οι Σπερς τον Τρε Τζόουνς για δύο χρόνια και 20 εκ.

Στους Καβαλίερς θα παραμείνει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Κάρις ΛεΒέρτ (32 εκ.) ενώ οι «ιππότες» απέκτησαν τον Zoρζ Νιάνγκ με 26 εκ. για τρία χρόνια.

Από εκεί και πέρα οι Κινγκς κράτησαν τον Τρέι Λάιλς με 18 εκ. για δύο χρόνια ενώ ο Σέικ Μίλτον συμφώνησε με την Μινεσότα για δύο χρόνια και 10 εκ. δολάρια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!