Η ώρα για να «μετακομίσει» στο ΝΒΑ ο Βασίλιε Μίτσιτς έφτασε όπως αποκάλυψε ο Εϊντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN.

Η ώρα για να «μετακομίσει» στο ΝΒΑ ο Βασίλιε Μίτσιτς έφτασε. Όπως αποκάλυψε ο Εϊντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN, ο Σέρβος γκαρντ είπε το «ναι» στην πρόταση που του έκανε η Οκλαχόμα κι από τη νέα σεζόν θ΄ ανήκει στο δυναμικό των «Θάντερ».

Εδώ και δύο-τρία χρόνια το όνομα του άσου της Αναντολού Εφές «έπαιζε» γερά για να… περάσει τον Ατλαντικό, αλλά για διάφορους λόγους αυτό δεν γινόταν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τελικά το «πλήρωμα του χρόνου» έφτασε και ο κατά πολλούς κορυφαίος γκαρντ των τελευταίων ετών στην EuroLeague, θα κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του στα 29 του χρόνια.

Η Οκλαχόμα θα του προσφέρει τριετές συμβόλαιο με απολαβές 23.5 εκατομμύρια δολάρια και ο κάτοχος δύο τίτλων Euroleague με την Αναντολού και ισάριθμων βραβείων ως πολυτιμότερου παίκτη των Final-4 του 2021 και 2022 θ΄ αποχωρήσει από την Τουρκία έχοντας κατακτήσει τα πάντα με το σύλλογο της Κωνσταντινούπολης και θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!