Ο Γάλλος επιθετικός Μάρκους Τουράμ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γκλάντμπαχ, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ίντερ, όπως ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος.

Ο Γάλλος επιθετικός Μάρκους Τουράμ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γκλάντμπαχ, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ίντερ, όπως ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος.

Ο 26χρονος, ο οποίος μέτρησε 13 γκολ την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε στην Bundesliga, αναμενόταν να ενταχθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά τελικά απέρριψε την προσφορά για την Ιταλία και τους «νερατζούρι».

Ο Τουράμ θ’ αποτελέσει τον παρτενέρ του Λαουτάρο Μαρτίνες στην επιθετική γραμμή της Ίντερ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ιταλική ομάδα δεν γνωστοποίησε τη διάρκεια του συμβολαίου του Γάλλου επιθετικού, με τον Τουράμ όμως να δημοσιεύει στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram ότι «δεσμεύτηκε» με τους «νερατζούρι» για μια περίοδο πέντε ετών.

Μετά από θητείες σε Σοσό, Γκινγκάμπ και Γκλάντμπαχ, ο γιος του Λιλιάν Τουράμ κάνει το επόμενο βήμα της καριέρας του και επιστρέφει στο Champions League την επόμενη σεζόν.

«Ο Μάρκους Τουράμ τρέχει γρήγορα: πάντα έτρεχε γρήγορα, για να πετύχει τους στόχους του και να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια», ανέφερε ο ιταλικός σύλλογος στην ανακοίνωσή του, προσθέτοντας ότι «η ιστορία του συνδέεται στενά με αυτή της Ίντερ από τον Οκτώβριο του 2020. Ο Τουράμ έκανε το ντεμπούτο του στο Champions League στο Σαν Σίρο κόντρα στους νερατζούρι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!