Η πιο... φρέσκια μεταγραφική κίνηση των Φοίνιξ Σανς, ο Μπράντλεϊ Μπιλ, επέλεξε τον ηγέτη της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η πιο… φρέσκια μεταγραφική κίνηση των Φοίνιξ Σανς, ο Μπράντλεϊ Μπιλ, επέλεξε τον ηγέτη της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ξέρω πως εδώ είναι η ομάδα του Ντέβιν Μπούκερ. Καταλαβαίνω πως εδώ είναι το σπίτι του, εδώ είναι το γήπεδο του. Είμαι ενθουσιασμένος για όλο αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στο πλάι δύο Hall of Famers», σημείωσε σε δήλωσή του ο πρώην αστέρας των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς.

Να σημειωθεί πως οι Σανς «ακούγονται» και για άλλες μεταγραφικές κινήσεις ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο παραμονής του Ντεάντρε Έιτον παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να φεύγει με trade.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!