Ο ακραίος επιθετικός της Άρσεναλ Νικολάς Πεπέ αναμένεται να συζητήσει το μέλλον του με τον Μίκελ Αρτέτα τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με το Colinteerview, ο ακραίος επιθετικός της Άρσεναλ Νικολά Πεπέ αναμένεται να συζητήσει το μέλλον του με τον Μίκελ Αρτέτα τις επόμενες ημέρες.

Ο Ιβοριανός σταρ μετακόμισε στη Νις αφού δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες στο Emirates και έκτοτε επέστρεψε στο Λονδίνο μετά τον δανεισμό του στη Ligue 1.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Επειδή παραχωρήθηκα με δανεισμό χωρίς οψιόν αγοράς, πρέπει να επιστρέψω στην Άρσεναλ. Εκτός από αυτό, δεν ξέρουμε τι άλλο θα συμβεί.

Να επιστρέψω εκεί, να δω, να μιλήσω με τον προπονητή και όλους για να δω τις ιδέες όλων και μόνο μετά να πάρω μια απόφαση», πρότεινε ο Πεπέ.

Ο Πεπέ, που αποκτήθηκε έναντι 72 εκατομμυρίων λιρών το 2019 από την Άρσεναλ, θα μπορούσε να ενισχύσει το βάθος του πάγκου του Αρτέτα αυτή τη σεζόν, ειδικά μετά την εξασφάλιση της συμμετοχής στο Champions League από την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!