Ο γκαρντ των Σαν Αντόνιο Σπερς, Ντεβόντε Γκρέιχαμ, δήλωσε ένοχος νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στις κατηγορίες ότι οδηγούσε μεθυσμένος.

Ο γκαρντ των Σαν Αντόνιο Σπερς, Ντεβόντε Γκρέιχαμ, δήλωσε ένοχος νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στις κατηγορίες ότι οδηγούσε μεθυσμένος στη γενέτειρά του, Ράλεϊ της Νορθ Καρολάινα, τον Ιούλιο του 2022.

Ο Γκρέιχαμ φέρεται να το έκανε κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας την Τρίτη και η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται στις 27 Ιουλίου.

Ο 28χρονος γκαρντ συνελήφθη στις 7 Ιουλίου 2022, επειδή οδηγούσε με ταχύτητα 63 μίλια την ώρα σε δρόμο όπου το όριο ταχύτητας ήταν 40. Οι αστυνομικοί υποψιάστηκαν ότι ο παίκτης ήταν μεθυσμένος και ο Γκρέιχαμ υποβλήθηκε σε αλκοτέστ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τα αποτελέσματά του ήταν θετικά και ο Γκρέιχαμ μεταφέρθηκε στο Κέντρο Κράτησης της Κομητείας Γουέικ στο Ράλεϊ. Οι εισαγγελείς απέσυραν την κατηγορία υπερβολικής ταχύτητας εναντίον του παίκτη.

Ο Γκρέιχαμ, ήταν μέλος των Πέλικανς τη στιγμή της σύλληψής του. Η Νέα Ορλεάνη τον αντάλλαξε στο Σαν Αντόνιο στο trade deadline του Φεβρουαρίου.

Πέρυσι είχε μέσο όρο 5,3 πόντους σε 53 παιχνίδια για τη Νέα Ορλεάνη. Μετά την ανταλλαγή είχε μέσο όρο 13,0 και 4,0 ασίστ σε 20 αγώνες για τους Σπερς.

Στην καριέρα του έχει μέσο όρο 11,6 πόντους και 4,5 ασίστ σε 313 αγώνες σε πέντε σεζόν στο ΝΒΑ με τους Σάρλοτ Χόρνετς (2018-21), Πέλικανς (2021-23) και Σπερς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!