O Πάρις Λι αποτελεί το πρώτο... επίσημο - από τα πολλά που θ΄ ακολουθήσουν - «διαζύγιο» του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

O Πάρις Λι αποτελεί το πρώτο… επίσημο – από τα πολλά που θ΄ ακολουθήσουν – «διαζύγιο» του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι «πράσινοι» έκαναν χρήση του σχετικού όρου που προβλεπόταν στο συμβόλαιο με τον Αμερικανό πλέι μέικερ και τον «αποχαιρέτησαν» μέσω ενός ποσταρίσματος στα social media.

Το περασμένο καλοκαίρι ο βραχύσωμος πόιντ γκαρντ είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ το «τριφύλλι» διατηρούσε το δικαίωμα να το «σπάσει» πρόωρα, καταβάλλοντας ένα μικρό ποσό. Όπερ και εγένετο, με τον παίκτη να μένει ελεύθερος για να επιλέξει τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Πάρις Λι. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.