Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντομινίκ Σομποσλάι βρίσκεται η Λίβερπουλ!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντομινίκ Σομποσλάι βρίσκεται η Λίβερπουλ!

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κινήθηκε με πολύ γρήγορους ρυθμούς και πάει να κλείσει τον Ούγγρο μέσο από τη Λειψία.

Ο 22χρονος επιθετικός δεσμεύεται με πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λειψία, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τη Λίβερπουλ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι συζητήσεις των δύο συλλόγων είναι σε προχωρημένο στάδιο και όλα δείχνουν πως ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής θα μεταπηδήσει στον μαγικό κόσμο της Premier League.

Η ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή στα 70 εκατ.ευρώ έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της ημέρας. Αν περάσει η Παρασκευή, τότε οι Γερμανοί θα μπορούν να ζητήσουν ό,τι ποσό θέλουν κι αυτό είναι κάτι που το αγγλικό κλαμπ θέλει ν’ αποφύγει.

Με τη Λειψία ο Ντομινίκ Σομποσλάι αγωνίζεται δύο χρόνια, μετρώντας 19 γκολ και 21 ασίστ, αλλά και δύο συνεχόμενα κύπελλα Γερμανίας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!