Ο Λούκα Ρομέρο δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Λάτσιο, η οποία θέλει να τον κρατήσει και οδεύει προς Μίλαν.

Ο Λούκα Ρομέρο δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Λάτσιο, η οποία θέλει να τον κρατήσει, καθώς είναι μεγάλη ελπίδα για την επιθετική γραμμή της ομάδας της Ρώμης.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ ομάδες από Ισπανία και Αγγλία προσέγγισαν τη Λάτσιο για τον 18χρονο Αργεντινό άσο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, η διοίκηση των «Λατσιάλι» τού πρότεινε επέκταση συμβολαίου (λήγει στο τέλος του μήνα) για πέντε επιπλέον χρόνια, με αύξηση αποδοχών αλλά και ρήτρα εξαγοράς στα 100 εκατ. ευρώ, δείχνοντας την πίστη για το ταλέντο του.

Ο Ρομέρο όμως απάντησε αρνητικά, θέλει να μείνει ελεύθερος και έχει συμφωνήσει σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μίλαν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!