Ο Μίλτος Τεντόγλου έμεινε κάτω από τα 8,10μ. στο Diamond League της Λωζάνης, χάνοντας στο... νήμα την πρώτη θέση στο μήκος από τον Λαγκουίν Νάιρν (Μπαχάμες, 8,11μ.).

Ο Μίλτος Τεντόγλου έμεινε κάτω από τα 8,10μ. στο Diamond League της Λωζάνης, χάνοντας στο… νήμα την πρώτη θέση στο μήκος από τον Λαγκουίν Νάιρν (Μπαχάμες, 8,11μ.).

Ο Έλληνας «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο άρχισε τον αγώνα του με άλμα στα 8,05μ. (-0,6) και στο δεύτερο «προσγειώθηκε» στα 8,07μ. (-0,8), που ήταν και το καλύτερό του. Στη συνέχεια είχε άλματα στα 7,97μ. (+0,1), 8,05μ. (-0,1), 7,83μ. (-0,9), ενώ στην τελευταία του προσπάθεια σημείωσε 7,91μ. (-0,7).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η αποψινή ήταν η τρίτη εφετινή παρουσία του Τεντόγλου σε Diamond League μετά από τις συμμετοχές του σε Παρίσι και Όσλο. Η επόμενη υποχρέωση του θα είναι επί ελληνικού εδάφους και συγκεκριμένα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του Βόλου, το οποίο θα διεξαχθεί 8-9 Ιουλίου. Μίλτος Τεντόγλου

Ο Ιάπωνας Γιούκι Χασιόκα κατέλαβε την τρίτη θέση με 7,98μ. (-1,2), ενώ τέταρτος ήταν ο Σιμόν Εχάμερ με 7,97μ., μένοντας μακριά από τον καλό εαυτό του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!