Στην εξόφληση των χρωστούμενων στον Κώστα Μήτρογλου προχώρησε ο Άρης και η ποινή αφαίρεσης βαθμών ανήκει στο παρελθόν.

Διαφοροποιήθηκε το πρόγραμμα της ομάδας του Άρη στη Βουλγαρία. Η αποστολή θα αναχωρήσει το Σάββατο (1/7) το πρωί για τη Φιλιππούπολη, μένοντας για δύο ημέρες στη γειτονική χώρα αντί για το Μπάνσκο και πέντε, αντίστοιχα, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Άρης

Για το απόγευμα του Σαββάτου υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση ενώ την Κυριακή (2/7), η ομάδα του Απόστολου Τερζή θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την Μπότες Πλόβντιβ στο «Χρίστο Μπόνεφ Στάντιουμ» (20:00). Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα η αποστολή του Άρη θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Εν τω μεταξύ, οι Θεσσαλονικείς απαλλάχθηκαν οριστικά από το… βραχνά του Κώστα Μήτρογλου. Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ είχε επιδικάσει το ποσό των 350.000 ευρώ στον πρώην διεθνή επιθετικό, με τον Άρη να τιμωρείται με αφαίρεση τριών βαθμών αν δεν προχωρούσε στην εξόφληση του ποσού. Κάτι που εν τέλει έκανε εμπρόθεσμα η διοίκηση του Θόδωρου Καρυπίδη, βάζοντας πια στο χρονοντούλαπο της ιστορίας (και) την υπόθεση αυτή. Άρης

Αύριο Παρασκευή (30/6), τέλος, αναμένονται στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» Οι Φράνκο Φεράρι και Κίκε Σαβέριο. Τόσο ο 31χρονος Αργεντινός πλάγιος αμυντικός όσο και ο 24χρονος επιθετικός από το Εκουαδόρ έχουν έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Άρη. Θα περάσουν από τις απαραίτητες εξετάσεις κι εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά θα υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!