Τη φανέλα της Μπασκόνια θα συνεχίσει να φορά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Βάνια Μαρίνκοβιτς όπως ανακοίνωσε η ομάδα.

Τη φανέλα της Μπασκόνια θα συνεχίσει να φορά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Βάνια Μαρίνκοβιτς.

Ο 26χρονος Σέρβος διεθνής σούτινγκ γκαρντ τόνισε πως θα παραμείνει στην ομάδα της Βιτόρια, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2024, μιλώντας στο podcast “Kod Luka I Kuzma”.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

O Μαρίνκοβιτς τόνισε πως δεν περιμένει να γίνουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ των Βάσκων αυτό το καλοκαίρι από τον Ζοάν Πενιαρόγια κι ενώ ο Νίκο Μανιόν είναι ο πρώτος και μοναδικός παίκτης που έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής αυτό το καλοκαίρι η Μπασκόνια. Πάντως, ο Σέρβος προέβλεψε πως ο Ντάριους Τόμπσον και η Μπασκόνια δεν θα συνεχίσουν μαζί.

«Μένω στην Μπασκόνια, όπως θα συμβεί με τους περισσότερους παίκτες. Μόνο ο Ντάριους Τόμπσον είναι πιθανό ν’ αποχωρήσει από τον σύλλογο. Είναι ένας αφοσιωμένος άνθρωπος και δεν είναι κλασικός Αμερικανός. Η σύζυγός του είναι από την Ιταλία. Βρίσκεται σε συζητήσεις με την Αρμάνι Μιλάνο και τη Φενερμπαχτσέ. Θα δει που θα συνεχίσει,» αποκάλυψε για τον Ντάριους Τόμπσον ο Μαρίνκοβιτς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!