Μετά από μια σπουδαία διετία στην Παρτίζαν, ο Κέβιν Πάντερ πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

Αρνητική κατάληξη είχε για τον Παναθηναϊκό η υπόθεση του Κέβιν Πάντερ!

Μετά από μια σπουδαία διετία στην Παρτίζαν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο Κέβιν Πάντερ πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό που θα εισπράξει για την επόμενη διετία φτάνει τα 6 εκατ. ευρώ μικτά.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός στρέφεται σε άλλες λύσεις. Μάλιστα, ο Εργκίν Αταμάν είχε τονίσει πως για όλες τις περιπτώσεις υπάρχει plan b. Οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ αλλά δεν είναι ο ο μοναδικός που εξετάζεται στην αγορά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!