Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από την Αρμάνι Μιλάνο ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, με την ιταλική ομάδα να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας τους.

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από την Αρμάνι Μιλάνο ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, με την ιταλική ομάδα να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Ελληνο-Καναδό γκαρντ, η μητέρα του οποίου είναι από τη Σπάρτη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νέος «σταθμός» στην καριέρα του 30χρονου άσου θα είναι η Ζαλγκίρις.

Την παρελθούσα σεζόν ο Μήτρου-Λονγκ είχε 7.9 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ μέσο όρο με 35.9% στα τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής στο ιταλικό πρωτάθλημα και 7.6 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όρο με 34.9% στα τρίποντα σε 18 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!