Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι ο καταλύτης των εξελίξεων και ρυθμιστής των μεταγραφικών κινήσεων του Ολυμπιακού και το ερχόμενο σαββατοκύριακο προβλέπεται «καυτό».

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι ο καταλύτης των εξελίξεων και ρυθμιστής των μεταγραφικών κινήσεων του Ολυμπιακού στη φροντ λάιν. Το ερχόμενο σαββατοκύριακο προβλέπεται «καυτό» στο λιμάνι, αφού τότε θα κριθούν πολλά για τον μέλλον του MVP της σεζόν της Euroleague. Δεν τίθεται θέμα συζήτησης ως προς την επιθυμία όλων στην ομάδα του Πειραιά για την παραμονή του Βούλγαρου διεθνή φόργουορντ, ενός παίκτη που με σκληρή δουλειά και σωστή καθοδήγηση από τους προπονητές του Ολυμπιακού όλα αυτά τα χρόνια είχε εντυπωσιακή βελτίωση… για ν’ ανήκει στην ελίτ της Ευρώπης σήμερα. Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν, όμως πως δεν μπορούν να συναγωνιστούν στα χρήματα τους Σακραμέντο Κινγκς και το ΝΒΑ.

Αν η ομάδα του Σακραμέντο προσφέρει συμβόλαιο 7 εκατ. ευρώ στον Βεζένκοφ, τότε ο παίκτης είναι σίγουρο πως θα πει το «ναι» στο ταξίδι… στον μαγικό κόσμο στο ΝΒΑ, όσο κι αν έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό και τους συμπαίκτες του. Στον Ολυμπιακό, λοιπόν τηρούν στάση αναμονής εώς ότου ξεκαθαρίσει το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ και μόνο εφόσον αποτελέσει παρελθόν θ’ αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναφορικά στον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, ο οποίος αποτελεί και επισήμως παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο ακόμη και τις δύο πλευρές χωρίζει οικονομική διαφορά. Το μόνο δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι η επιθυμία του Γιώργου Μπαρτζώκα να τον δει στα «ερυθρόλευκα». Κι αυτό για δύο λόγους: πρώτον γιατί θεωρεί πως ένα «κουαρτέτο» στην περιφέρεια με τους Σλούκα, Ουόκαπ, ΜακΚίσικ και Νάιτζελ Ούιλιαμς-Γκος θα είναι αχτύπητο στη Euroleague, αλλά και γιατί ο χαρακτήρας του Ουίλιαμς-Γκος είναι εξαιρετικός! Το οικογενειακό κλίμα στ’ αποδυτήρια της ομάδας του Πειραιά υπήρξε βασικός παράγοντας για αυτή την επιτυχημένη σεζόν, στην οποία ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ Ελλάδας, αλλά και τη συμμετοχή στον τελικό της Euroleague στο Κάουνας.

Επομένως η περίπτωση του Κώστα Σλούκα «καίει» τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Ολυμπιακό που περιμένουν την απάντησή του στην πρότασή τους. Στις αρχές του επόμενου μήνα αναμένεται η απόφαση του Έλληνα διεθνούς γκαρντ για τον οποίο ερίζουν οι Αρμάνι, Φενερμπαχτσέ, Παρτιζάν και Μπαρτσελόνα. Η παραμονή του Αϊζάια Κέιναν συγκεντρώνει υψηλές πιθανότητες (κάτι που δεν ίσχυε πριν από το φάιναλ φορ του Κάουνας), καθώς στα κρίσιμα ματς βγήκε μπροστά και με εύστοχα τρίποντα βοήθησε τον Ολυμπιακό.

Τέλος, η πιο σίγουρη… κίνηση στους «ερυθρόλευκους» είναι η ανανέωση με τον αρχηγό τους Κώστα Παπανικολάου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σάσα Βεζένκοφ. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!