Τα μέχρι στιγμής «κλεισμένα» φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, ενόψει της νέας σεζόν, ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης.

Τα μέχρι στιγμής «κλεισμένα» φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, ενόψει της νέας σεζόν, ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που δόθηκε στη δημοσιότητα, η αρκαδική ομάδα θα αντιμετωπίσει στις 22 Ιουλίου στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό και μία εβδομάδα αργότερα (29/7) θα υποδεχθεί στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» τον Ατρόμητο, ενώ από 7 έως 9 Αυγούστου θα μετάσχει σε τουρνουά φιλανθρωπικού σκοπού, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου θα αγωνιστούν επίσης ο Βόλος, ο Παναιτωλικός και ο Πανσερραϊκός.

Το επόμενο διάστημα είναι πιθανό να προγραμματιστούν και επιπλέον φιλικά ματς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αστέρας Τρίπολης. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.