Ο Γιώργος Τζαβέλλας αποφάσισε να επιστρέψει στην Τουρκία μετά την τετραετή θητεία του στην Αλάνιασπορ για την Πεντίκσπορ.

Εδώ και αρκετές ημέρες, πριν ακόμα ολοκληρωθούν οι τελευταίες υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας, διέρρευσε – αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα – η απόφαση που πήρε ο Γιώργος Τζαβέλλας να επιστρέψει στην Τουρκία μετά την τετραετή θητεία του στην Αλάνιασπορ.

Ο ποδοσφαιριστής αποδέχθηκε την πρόταση της Πεντίκσπορ, ομάδας που ανήκει στη SuperLig και η συμφωνία φαίνεται ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησής της.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο διεθνής αμυντικός βρίσκεται ήδη στην Κωνσταντινούπολη από την Κυριακή (25/6) για να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά και να ενταχθεί στην ομάδα των “ερυθρόλευκων” της Πόλης, η οποία για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία του τουρκικού ποδοσφαίρου.

Την περασμένη σεζόν, ο 36χρονος αμυντικός αγωνίστηκε σε 18 αγώνες με την ΑΕΚ, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League, του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet και των playoffs της Stoiximan Super League, συνολικά συμμετέχοντας για 1.335 λεπτά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!