Μαρία Σάκκαρη: Παρέμεινε 8η στην παγκόσμια κατάταξη, ενώ ακλόνητη στην πρώτη θέση παραμένει η Ίγκα Σβιάτεκ.

Η Λευκορωσίδα, Αρίνα Σαμπαλένκα, αποκλείσθηκε στην «φάση των 16» στο τουρνουά του Βερολίνου κι έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει σημαντικά στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, που διατηρεί η WTA. Μαρία Σάκκαρη

Εκεί, παραμένει «ακλόνητη», η Πολωνή Ιγκα Σβιάτεκ, η οποία έμεινε εκτός δράσης την περασμένη εβδομάδα. Ετσι, ενώ απομένει μία εβδομάδα για την έναρξη του Wimbledon, η 25χρονη Σαμπαλένκα, βρίσκεται σε απόσταση σχεδόν 1.000 βαθμών από την Σβιάτεκ.

Πίσω από την Σαμπαλένκα, βρίσκεται η Καζάκα (ρωσικής καταγωγής), Ελενα Ριμπάκινα, ενώ ακολουθούν, η Αμερικανίδα, Τζέσικα Πεγκούλα και η Γαλλίδα, Καρολίν Γκαρσιά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Μαρία Σάκκαρη, παρέμεινε στην 8η θέση, ενώ η πρώτη 10άδα, έχει ως εξής:

1. Ιγκα Σβιάτεκ (Πολωνία) 8.940 βαθμοί

2. Αρίνα Σαμπαλένκα (Λευκορωσία) 8.066

3. Ελενα Ρυμπακίνα (Καζακστάν) 5.090

4. Τζέσικα Πεγκούλα (ΗΠΑ) 4.905

5. Καρολίν Γκαρσιά (Γαλλία) 4.845

6. Ονς Ζαμπέρ (Τυνησία) 3.492

7. Κόρι Γκοφ (ΗΠΑ) 3.305

8. Μαρία Σάκκαρη (Ελλάδα) 3.301

9. Πέτρα Κβίτοβα (Τσεχία) 3.101

10. Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα (Τσεχία) 2.830

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!