Ο Σέιν Λάρκιν κλήθηκε να αναφερθεί στην παρουσία του Αταμάν στον πάγκο της Εφές στάζοντας μέλι για τον πρώην προπονητή του.

Ο Σέιν Λάρκιν κλήθηκε να αναφερθεί στην παρουσία του Αταμάν στον πάγκο της Εφές, αλλά και την απόφαση του Τούρκου τεχνικού να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, στάζοντας μέλι για τον πρώην προπονητή του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Νομίζω ότι πετύχαμε πολλά μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια. Δεν γίνεται να μην σεβαστώ όσα έκανε για τον σύλλογο, αφήνοντάς μας να παίξουμε και να βελτιωθούμε», ανέφερε ο Λάρκιν και πρόσθεσε:

«Ο Παναθηναϊκός είχε κάποιες δύσκολες σεζόν τα τελευταία χρόνια και ο κόουτς ήθελε να εξερευνήσει μία νέα περιπέτεια. Πήρε την απόφασή του και του εύχομαι καλή τύχη στο ταξίδι του».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!