Ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Ρεάλ Μαδρίτης η ανανέωση για άλλον ένα χρόνο του συμβολαίου του Λούκα Μόντριτς.

Ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Ρεάλ Μαδρίτης η ανανέωση για άλλον ένα χρόνο του συμβολαίου του Λούκα Μόντριτς.

Όπως ήταν ήδη γνωστό, ο 38χρονος (τα κλείνει το Σεπτέμβριο) Κροάτης απέρριψε το ενδιαφέρον της Αλ Νασρ και προτίμησε να παραμείνει στη Μαδρίτη, όπου θα συμπληρώσει πλέον 12ετία από τότε που μεταγράφηκε από την Τότεναμ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με συνολικά 23 τρόπαια, μεταξύ των οποίων πέντε Champions League, τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Ισπανίας, ο πολύπειρος μέσος έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα της «βασίλισσας», την οποία ως τώρα έχει φορέσει σε 488 επίσημες αναμετρήσεις.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Μόντριτς, όπως κι εκείνη του Τόνι Κρόος που προηγήθηκε, δίνει την ευκαιρία στη Ρεάλ Μαδρίτης να ολοκληρώσει ομαλά τη μετάβαση στη νέα γενιά που θα στελεχώσει τη μεσαία γραμμή της και την οποία θα απαρτίζουν οι Γάλλοι Ορελιάν Τσουαμενί και Εντουάρντο Καμαβινγκά, καθώς και ο νεοαποκτηθείς Άγγλος Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!