Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25μ., στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες της Πολωνίας, νικώντας στον τελικό την Βουλγάρα Αντοανέτα Κοσταντίνοβα.

Η Άννα Κορακάκη κατάκτησε σήμερα (26/6) το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25μ., στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες της Πολωνίας, νικώντας στον τελικό την Βουλγάρα Αντοανέτα Κοσταντίνοβα.

Περιχαρής μετά τη νέα μεγάλη διάκριση με την οποία πίστωσε το αγωνιστικό βιογραφικό της, η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματά της με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το μήνυμά που έστειλε η Άννα Κορακάκη:

«ΧΡΥΣΟ στους τρίτους Ευρωπαϊκούς Αγώνες για την Ελλάδα μας!! Με αυτό, υπερασπίστηκα τον τίτλο μου για δεύτερη συνεχόμενη φορά, αφού και στους προηγούμενους Ευρωπαϊκούς Αγώνες πριν 4 ολόκληρα χρόνια στο Μινσκ, είχα κερδίσει τον ίδιο αγώνα!

Λίγο καιρό μετά τα χρυσά μετάλλια στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα & το παγκόσμιο κύπελλο, αυτή η διάκριση έρχεται να επισφραγίσει μία άκρως πετυχημένη χρονιά έως τώρα! Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα και τη στήριξη! Θα επανέλθω με νέα ανάρτηση με ιδιαίτερες ευχαριστίες, γιατί κάθε άλλο παρά μόνη είμαι σε αυτές τις επιτυχίες…».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!