Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε άλμα στα 8.34μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων στην Πολωνία αλλά όπως είπε μπορούσε καλύτερα.

Ο Μίλτος Τεντόγλου, με άλμα στα 8.34μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων στην Πολωνία, που είναι και κορυφαία επίδοση για εφέτος στην Ευρώπη, πήρε την πρώτη θέση στο μήκος.

Στις δηλώσεις του μετά το εξαιρετικό άλμα του, ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Μίλτος Τεντόγλου, στο άλμα εις μήκος δήλωσε:

«Δεν το έκανα επίτηδες στο τέλος. Ο αέρας ήταν πολύ περίεργος σήμερα, πολύ αρνητικός και δεν είχε καλές συνθήκες και δυσκολεύτηκα. Όχι μόνο εγώ, πιστεύω όλοι οι αθλητές. Κανείς δεν έκανε 8 μέτρα.
Εγώ είμαι καλός στο να βρίσκω τα λάθη μου μέσα στον αγώνα και στο τελευταίο άλμα “έδεσα” όλα τα λάθη μαζί που έκανα στα προηγούμενα άλματα και το έκανα… βγήκε. Μπορεί να μην έβγαινε, αλλά βγήκε. Ας πούμε στους προηγούμενους αγώνες δεν έβγαινε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Δεν είναι χρυσό μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες ακριβώς, αλλά είναι ένας καλός αγώνας και μια καλή επίδοση. Είναι κοντά στο ρεκόρ αγώνα, το δικό μου το ρεκόρ αγώνα. Το δικό μου ρεκόρ αγώνα είναι 38, αν είχε καλό αέρα σήμερα, θα έκανα σαρανταφεύγα. Ο στόχος είναι ν’ ανεβαίνουμε μέχρι το Παγκόσμιο που αυτό με νοιάζει πιο πολύ απ’ όλα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!