Ο παλαίμαχος φόργουορντ των Μέμφις Γκρίζλις, Τσάντλερ Πάρσονς, δεν βλέπει τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα να γίνεται ο rookie της σεζόν.

Μπορεί όλοι να βλέπουν στο πρόσωπο του Βίκτορ Γουεμπανιάμα έναν παίκτη έτοιμο να γίνει σταρ. Ωστόσο, ο παλαίμαχος φόργουορντ των Μέμφις Γκρίζλις, Τσάντλερ Πάρσονς, έχει διαφορετική άποψη. Και μάλιστα, πολύ διαφορετική άποψη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Νομίζω πως ο Σκουτ Χέντερσον είναι το πιο έτοιμο project για το ΝΒΑ αυτή τη στιγμή. Έχει τρομερή σωματοδομή, είναι δυνατός και αθλητικός, μπορεί να παίξει σαν πόιντ γκαρντ, μπορεί να παίξει χωρίς την μπάλα, να πάει προς το καλάθι, να δημιουργήσει για τον εαυτό του και παίζει εξίσου καλά σε άμυνα και επίθεση. Μπορεί να μαρκάρει διάφορες θέσεις. Η αθλητικότητα που έχει, μακιγιάρει την έλλειψη ύψους», ανέφερε ο πρώην παίκτης των «αρκούδων».

«Αυτό το παιδί είναι έτοιμο για το ΝΒΑ. Μπορεί να κάνει τα πάντα με τη μπάλα. Είναι μυαλωμένος και για μένα είναι το πρώτο φαβορί για το βραβείο του κορυφαίου rookie της σεζόν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!