Λίγο διάστημα μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, ο Μαρσέλο δείχνει να περνά δύσκολες μέρες και στη Βραζιλία.

Λίγο διάστημα μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, ο Μαρσέλο δείχνει να περνά δύσκολες μέρες και στη Βραζιλία.

Τα ΜΜΕ της Βραζιλίας αναφέρουν πως ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έχει ξεκινήσει τα παράπονα στους ανθρώπους του συλλόγου για την υψηλή ένταση των προπονήσεων, η οποία τον οδηγεί στις ενοχλήσεις.

Ακόμα, θεωρεί πως παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από όσο πρέπει, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένα αρνητικό κλίμα στα αποδυτήρια.

Πιο συγκεκριμένα:

«Το πρώτο πρόβλημα του Μαρσέλο στη Φλουμινένσε είναι ο αριθμός των αγώνων. Πιστεύει ότι ήρθε στην ομάδα για να παίζει μόνο στα μεγάλα ματς, όμως το προπονητικό τιμ θεωρεί ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμοι να αγωνιστούν. Για παράδειγμα, ο Μαρσέλο παραπονέθηκε γιατί κλήθηκε να παίξει απέναντι στην Κουϊάμπα και την Παϊσαντού.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τα παράπονά του για τις προπονήσεις και τιμ της ομάδας δεν έχουν ληφθεί ελαφρά τη καρδία από τη διοίκηση. Η κατάσταση είναι τόσο προβληματική που άνθρωποι κοντά στην ομάδα εκτιμούν ότι ο Μαρσέλο σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο στο τέλος της σεζόν. Έχει ήδη απομονωθεί από την υπόλοιπη ομάδα και αντιμετωπίζεται σαν ποπ σταρ, αλλά με την κακή έννοια».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ