Ο GM της Εφές, Αλπέρ Γιλμάζ, τόνισε πως ο Βασίλιε Μίτσιτς επιθυμεί να κάνει το «άλμα» στο NBA ενώ στάθηκε και στους παίκτες που θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν.

Η Αναντολού Εφές έχει μπει σε μία διαφορετική εποχή. Ο Εργκίν Αταμάν αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία ενώ αλλαγές θα γίνουν και στο ρόστερ της ομάδας. Μάλιστα, ο GM της Εφές, Αλπέρ Γιλμάζ, τόνισε πως ο Βασίλιε Μίτσιτς επιθυμεί να κάνει το «άλμα» στο NBA ενώ στάθηκε και στους παίκτες που θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο GM της Αναντολού Εφές:

«Παρακολουθούμε τις εξελίξεις μετά το Draft. Ο Μίτσιτς θέλει πραγματικά να πάει στο NBA. Έχει σχετική οψιόν στο συμβόλαιό του μέχρι τις 20 Ιουλίου. Ο Κλάιμπερν και ο Ζίζιτς θα μείνουν με εμάς. Καταφέραμε να κρατήσουμε τον Μπράιαντ και τον Μπομπουά στην ομάδα. Ο Σίνγκλετον ήρθε για να μας βοηθήσει τους τελευταίους έξι μήνες, αλλά είχε ένα αναπάντεχο πρόβλημα υγείας και τον στείλαμε στην πατρίδα του. Τον ευχαριστούμε. Το στάτους του Εμπαγιέ θα το ξέρουμε σε μία εβδομάδα. Ο Πλάις έχει συμβόλαιο. Είμαστε στη διαδικασία να αποκτήσουμε ένα τέταρτο κι ένα πέμπτο παίκτη.

Ίσως υπάρξει μείωση στους ξένους παίκτες της ομάδας την ερχόμενη σεζόν. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε περισσότερο τους Τούρκους παίκτες στο σύστημά μας. Παρακολουθούμε και τις εξελίξεις των γκαρντ μας στο NBA. Θα δούμε αν θα μπορέσουμε να κάνουμε αλλαγές ή όχι. Θα υπάρχει σημαντική μείωση του μπάτζετ. Αν όμως θέλεις να είσαι ανταγωνιστική ομάδα στην EuroLeague πρέπει να ξεπεράσεις ένα όριο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!